Press Release july 7th 2014 (Dutch)

PERSBERICHT

Amsterdam,  7 juli 2014

Europa lijkt klaar voor de acceptatie en het gebruik van de witte Scheidsrechterspray die in Zuid Amerika al jaren gebruikt wordt in de voetbalcompetitie. De Belgische Jupiler Leaque gaat de spray komend seizoen gebruiken en ook Spanje onderschrijft de voordelen van de spray en onderzoekt de mogelijkheden om Scheidsrechterspray  te integreren. Verwacht wordt dat ook Duitsland, Nederland en andere Europese landen de spray op korte termijn gaan gebruiken.

SCHEIDSRECHTERSPRAY NU OOK IN EUROPA

Af en toe wordt er een uitvinding geïntroduceerd die het voetbal eerlijker,  overzichtelijker en sneller moet maken. Meestal gaat dit gepaard met veel nieuwe technologie, maar dit keer is een nieuw product ontwikkeld dat direct leidt tot een revolutie in de voetbalwereld: de witte scheidsrechterspray.

De spray is ontwikkeld om de afstand van het muurtje bij een vrije trap te markeren. Iedereen heeft de scheidsrechterspray inmiddels op tv in werking gezien tijdens de voetbalwereldkampioenschappen in Brazilië. Nu heeft de scheidsrechterspray ook haar intrede gemaakt in Europa.

Het Amsterdamse bedrijf Total Sport Solutions is direct gestart met de grootschalige Europese productie, nu ook de Belgische Jupiler Leaque heeft aangegeven de spray te willen gebruiken. Ook de Spaanse Voetbalbond LPF heeft de RefereeSpray aangekaart bij de scheidsrechterscommissie. Spanje kan daarmee de eerste ‘grote’ competitie worden die gebruik maakt van het witte markeringsschuim (dat na ongeveer 1 minuut automatisch weer van het veld ‘verdwijnt’).

Verwacht wordt dat op korte termijn ook Duitsland en Nederland en andere Europese landen de spray integraal gaan gebruiken en gaan toevoegen aan de standaard scheidsrechteroutfit, zowel bij competitie- als bij amateurswedstrijden.

Bron: Totalsportsolutions.com / Refereespray.com

Total Sport Solutions (TSS) is a European Sports Company specialized in (new technology) sport products. TSS operates from offices in The Netherlands (Amsterdam) and Spain (Gerona) and has Worldwide (sales)coverage.

Purchase Now

RefereeSpray is the #1 vanishing spray in Europe and used by many referees. The best price and the best result. Money back guarantee!

Purchase Now